Retourneren & Garantie
kraagje.com doet haar uiterste best om haar klante excellente dienstverlening te bieden. Helaas kan het soms voorkomen dat een product een fabricage fout bevat of dat u het product toch retour wilt zenden. Op deze pagina vindt u alle informatie over garantie, reparatie en retournering. 

Garantie & reparatie
kraagje.com geeft 1 jaar lang garantie op fabricagefouten op haar nieuwe producten.  U heeft volgens de wet recht op een deugdelijk product. Dat wil zeggen dat u het product een normale tijd goed kunt gebruiken. Mocht het product een defect hebben, dan kunt u gebruik maken van onderstaand contactformulier. Wij sturen u dan een retour formulier welke u kunt uit printen en meesturen met het defecte artikel. 

Retournering (herroepingsrecht)
Een product retourneren kan wanneer u dit binnen maximaal 14 dagen meld. Hierna heeft u nog 14 dagen de tijd het product retour te sturen. Mocht u het ontvangen product willen retourneren, dan dient u eerst contact op te nemen via het contactformulier. Wij sturen u dan een Retour formulier toe welke u kunt uitprinten. Dit formulier stuurt u mee met het te retourneren product. Hebben wij het product ontvangen, dan wordt het aankoopbedrag binnen 14 geretourneerd op uw rekening.

klik hier voor het contactformulier

© 2017 - 2020 www.kraagje.com | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel